Бъдещето
Често получаваме в редакцията писма, в които наши читатели предлагат да излезем от Европейския съюз. Споделят и мотиви, от които основният е, че не сме заживели по-добре, както се обещаваше, за годините, през които сме на опашката . . . . . . . . . . . . . . . . .


  “Наведена глава…”
Народната мъдрост, че рибата мирише от главата, се потвърждава с всеки изминат ден. Отрезвяването на безпричинно влюбените в управляващата партия и най-вече в нейния лидер набира скорост. Все повече гласували за ГЕРБ електорални единици се оглеждат в търсене на . . . . . . . . . . . . . . . . .


  Размисли за образованието
Министерството на образованието разработи концепция за развитие на основното и средното образование. След обмен на мнения и предложения от учители, родители, ученици и общественици ще се пристъпи към изработване и приемане на закон за развитие на образованието, който да влезе в сила от учебната 2012-2013 г. Макар и позакъсняла, това е една прекрасна идея и правилен подход. . . . . . . . . .


  По-добрите!
В деня, от който всички ние ще започнем да плащаме тока с 13 на сто повече, водата – с около 5%, газта – и тя с толкова, премиерът преряза поредната лента на нов участък от магистрала „Тракия”. И не пропусна да назове своите предшественици. . . . . . . . . . . . . . . .

1 2

Created by Hologramme